/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Trei oameni au ajuns la spital în urma unui grav accident. Impactul s-a produs pe un drum de la Hîncești

missing
05 iulie 2021, ora 17:52

Un accident grav s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 15: 50, pe traseul R-3, în apropiere de localitatea Buțeni din raionul Hîncești.

Conform poliției, conducătorul automobilului Skoda de 20 ani nu a ținut cont de condițiile climaterice și rutiere, iar în curbă a derapat pe contrasens, tamponându-se cu un microbuz, condus de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care conducea regulamentar. Informația a fost confirmata de către ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

În consecință, mașina a ajuns într-un șanț. La fața locului a intervenit poliția și o ambulanță. În urma impactului, trei persoane au fost transportate la Spitalul raional Hîncești, pentru îngrijiri medicale.

Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram