/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Impact violent între un microbuz cu călători și un autotren în România! Cinci oameni au murit, iar trei au fost grav răniți

missing
05 iulie 2021, ora 09:54

Accident cumplit în România! Cinci persoane și-au pierdut viața într-un groaznic accident care a avut loc în județul Teleorman, pe raza localității Drăgănești Vlașca. Inițial, autoritățile au anunțat doar trei decese, însă, ulterior, alte două persoane aflate în stare gravă au decedat.

Impactul violent s-a produs la ora 01.52 noaptea, între un microbuz cu pasageri, cu opt persoane la bord și un autotren care transporta produse electrocasnice.

Trei oameni au fost răniți. Toate victimele se aflau în microbuz și erau cetățeni bulgari.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii accidentului, niciunul nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și mecanismului producerii evenimentului rutier.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram