/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

În ce stare se află tânăra de 20 de ani, care a căzut dintr-un carusel din Valea Trandafirilor

missing
05 iulie 2021, ora 17:36

Tânăra de 20 de ani care a căzut de la înălțime dintr-un carusel din parcul de distracții de la Valea Trandafirilor se află în stare extrem de gravă. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență, Dorina Arsene.

„Pacienta se află în stare extrem de gravă. A suportat un politraumatism cu fracturi de coaste și a aparatului locomotor – antebrațul drept și fractura oaselor la nivelul gleznei stângi. La fel un traumatism toracic închis cu contuzie pulmonara. Imediat este dusă în sala de operație și apoi internată în secția terapie intensivă”, a precizat Dorina Arsene.

Amintim că, o tânără de 20 de ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a căzut de la înălțime dintr-un carusel din parcul de distracții de la Valea Trandafirilor. Fata a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

/VIDEO/ Altădată un simbol al Chișinăului, parcul de distracții din Valea Trandafirilor arată acum ca un decor pentru filmele de groază

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram