/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Serviciul Vamal raportează una dintre cele mai mari cifre de încasări la bugetul de stat din ultimii 9 ani

missing
05 iulie 2021, ora 12:10

Serviciul Vamal a înregistrat încasări semnificative în luna iunie 2021, fiind colectate la bugetul de stat aproximativ 2,4 miliarde lei, cu circa 37% mai mult față de luna similară a anului 2020 și cu 33% mai mult față de luna iunie a anului 2019. 

Cifrele de încasări la bugetul de stat sunt printre cele mai mari din ultimii nouă ani.

Datorită eforturilor agenților economici, care și-au desfășurat activitatea în condiții de pandemie, dar și a colaborării eficiente dintre antreprenorii de bună credință și Serviciul Vamal, veniturile la bugetul de stat administrate de organul vamal sunt în continuă creștere de la începutul anului curent.

Astfel, în prima jumătate a anului 2021, încasările se ridică la cifra de 12,6 miliarde de lei, în creștere cu 27%față de veniturile colectate în intervalul corespondent al anului 2020.

În același timp, cifra veniturilor este în creștere cu cca 23% chiar și în comparație cu anul 2019 (ianuarie-iunie), când economia națională nu era afectată de consecințele pandemiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram