/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO FOTO/ Unele străzi din Chișinău s-au transformat în adevărate râuri și se circulă cu dificultate. Câteva rute de troleibuz, redirecționate

05 iulie 2021, ora 09:13

Se circulă cu dificultate pe străzile din Chișinău. Ploaia puternică din această dimineață a dat peste cap traficul, dar și circulația transportului public din Capitală. Mai mult, unele străzi au fost inundate, fiind transformate în adevărate râuri. 

Reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău anunță că din cauza condițiilor meteorologice actuale, este afectată circulația troleibuzelor. în aceste condiții, unele rute de troleibuz, atestă întârzieri de la orarul stabilit sau sunt redirecționate.

  • Rutele nr. 13 și 21 circulă până la strada Meșterul Manole;
  • Rutele 1, 3, 4, D, 35 staționează;
  • Ruta nr.38, nu traversează strada Albișoara, este redirecționată pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;
  • Rutele urbane, întârzieri de până la 15 min;
  • Rutele suburbane, întârzieri de până la 15 min.

Precizăm că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un cod galben de instabilitate atmosferică. Astfel, azi și mâine, se prevăd descărcări electrice, pe arii extinse vor cădea averse puternice (15-49 l/m2), izolat însoțite de grindină și vijelie de până la 15-20 m/s.

În contextul, Inspectoratul Național de securitate Publică recomandă șoferilor:

  • să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor;
  • să adapteze viteza de deplasare, conform condițiilor de drum și condițiilor meteo anunțate;
  • să efectueze fiecare manevră doar după asigurare și să evite efectuarea depășirilor care, în condiții de vizibilitate redusă și carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase;
  • să nu parcheze pe marginea carosabilului.

Foto: Regia Transport Electric Chișinău

Foto: Regia Transport Electric Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram