/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/VIDEO/ Update. Potop în Capitală. Mai multe străzi sunt inundate, iar pe anumite porțiuni transportul public nu circulă

missing
05 iulie 2021, ora 16:57

Inspectoratul Național de Securitate Publică atenționează șoferii să evite strada Albișoara, care din cauza precipitațiilor abundente s-a transformat într-un râu.  Totodată, strada Meșterul Manole din sectorul Ciocana se circulă cu dificultate. 

În acest moment, din cauza ploilor abundente, pe mai multe străzi s-a acumulat apă și se circulă cu dificultate. INSP recomandă șoferilor să evite strada Varnița, Calea Orheiului, Tudor Vladimirescu, meșterul Manole, Muncești, Valea Crucii și Albișoara.

UPDATE: Serviciul „InfoTrafic” al INSP, informează că la această oră sunt înregistrate precipitații sub formă de ploaie, circulația este îngreunată din cauza apei pe suprafața carosabilă a drumului. Astfel, pe mai multe străzi din Capitală circulația transportului rutier este restricționată:

  • Sectorul BUIUCANI: • str. Calea Ieșilor intersecție cu str. 27 Martie;
  • Sectorul BOTANICA: • str. Trandafirilor; str. Muncești.
  • Sectorul CENTRU:  str. Ion Inculeț;
    Sectorul CIOCANA: str. Uzinelor tronsonul străzilor Podul Înalt – str. Haltei; str. Varnița.
    Sectorul RÎȘCANI: str. T. Vladimirescu stronsonul străzilor str-la Florării 1 – D.Rîșcanu; str. Albișoara intersecție cu str. Ismail; str. Albișoara intersecție cu str. A. Pușkin.

Urmare celor vizate supra, pe segmentele de drum predispuse formării ambuteiajelor, sunt prezenţi agenţii de circulaţie care asigură buna desfaşurare a circulaţiei rutiere.

Serviciul ”InfoTrafic” al INSP recomandă conducătorilor auto: să evite deplasarea pe tronsoanele de drum menționate, să se informeze despre starea și situația rutieră, să circule cu o viteză redusă, adaptată condițiilor meteo-rutiere și de trafic, să mărească distanța între vehicule, pentru a putea frâna și opri în condiții de siguranță, să nu efectueze manevre periculoase în trafic, să conecteze lumina de întâlnire a vehiculului, să manifeste răbdare și disciplină în coraport cu ceilalți participanți la trafic.

Totodată, ofițerii de patrulare se află pe toate străzile din oraș pentru a fluidiza traficul rutier, în special în regiunile problematice, acordând ajutor, atât șoferilor cât și pietonilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram