Horoscop Berbec – 6 iulie 2021: Poate să ți se pară că totul îți este permis, inclusiv să îți exprimi emoțiile negative în orice mod și să le arunci asupra altora. Poate că nu se va exprima nimeni, dar asta nu înseamnă că e un lucru bun.

Horoscop Taur – 6 iulie 2021: Ai la dispoziție o zi care îți oferă ocazia de a opri anumite gânduri, temeri, îndoieli sau regrete. Este important să înțelegi cât de mult bine îți vei face singur prin această atitudine.

Horoscop Gemeni – 6 iulie 2021: Ar fi bine să ții cont de propriile păreri, fără să le refuzi pe ale celorlalți și fără să faci din asta o problemă. Pur și simplu, sunt momente, ca și acesta, când diplomația e de preferat.

Horoscop Rac – 6 iulie 2021: Sunt multe necunoscute, pe care nu le poți afla, dar nu ai de ce să faci din asta o povară pe care să o duci pe umeri prea mult timp. Este important să știi că vor mai fi astfel de momente.

Horoscop Leu – 6 iulie 2021: Se conturează o dezamăgire, dar numai dacă vei ceda în fața tentației de a face presiuni asupra unor apropiați, pentru ca aceștia să fie de acord cu tine în proiectele comune.

Horoscop Fecioară – 6 iulie 2021: Știi foarte bine să fii cumsecade și știi că această atitudine aduce roade bune, de fiecare dată. Și astăzi ar fi o alegere bună, chiar dacă nu ți se va părea ușor, cel puțin la început.

Horoscop Balanță – 6 iulie 2021: Este posibil ca dialogurile de astăzi să nu ducă la rezultatul pe care-l aștepți și să nu te poți apropia, măcar, de o soluție de mijloc cu cei cu care negociezi ceva. Dar va trece și asta.

Horoscop Scorpion – 6 iulie 2021: S-ar putea să fi ajuns deja la concluzia că toate lucrurile bune din viața ta sunt făcute de tine și nu te poți baza pe nimeni altcineva. Această concluzie, parțial falsă, poate fi o problemă astăzi.

Horoscop Săgetător – 6 iulie 2021: Ești sincer preocupat de calitatea relației de cuplu sau de alte relații importante. Tocmai de aceea, ar fi bine să ai la tine rezervele, strategice, de diplomație și pe cele de bunăvoință.

Horoscop Capricorn – 6 iulie 2021: Munca trece în prim planul atenției din cauza unor discuții care nu se finalizează cu rezultatul dorit sau pentru că intervin alții, cu alte idei și par a fi mai convingători.

Horoscop Vărsător – 6 iulie 2021: Mesajele pe care le primești de la cei dragi ar putea fi dezamăgitoare sau, cel puțin, așa ți se vor părea la prima vedere. Dacă ieși din dispoziția pesimistă, vei vedea, însă, că nu e chiar așa.

Horoscop Pești – 6 iulie 2021: Discuțiile din familie nu vor duce la rezultatul pe care-l aștepți, chiar dacă vei face eforturi speciale. Poate că ar fi bine să nu faci aceste eforturi, ca să nu ajungi să faci presiuni, de fapt.

Libertatea 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!