În ultimele 24 de ore au fost confirmate 85 de cazuri noi de coronavirus. Asta după ce au fost efectuate 4545 de teste de laborator. Din numărul total de cazuri, șapte sunt de import:  patru din Germania și trei din Rusia. Niciunul dintre bolnavi nu este lucrător medical. 

Bilanțul infectărilor a ajuns astfel în țara noastră la 257.272.

În prezent, în spitalele din R. Moldova sunt internați 223 de  pacienți bolnavi de COVID – 19. 57 dintre ei sunt în stare extrem de gravă, 10 fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Vestea bună este că alte 92 de persoane s-au vindecat. În total, 250.220 de moldoveni au învins coronavirusul.

Din nefericire, încă doi oameni au murit în urma complicațiilor provocate de coronavirus. Victimele sunt o femeie de 49 de ani de la Bălțiși una de 64 de ani din regiunea transnistreană. De la începutul pandemiei, 6205 moldoveni au fost răpuși de COVID – 19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!