/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ Ultima Oră! Curtea de Apel a decis că numărul secțiilor de votare în stânga Nistrului trebuie redus până la 12

missing
08 iulie 2021, ora 21:23

Curtea de Apel Chișinău a decis că numărul secțiilor de votare din stânga Nistrului trebui redus. Anunțul a fost făcut de deputatul Partidului Platforma DA, Dinu Plângău, la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Astfel, magistrații au admis integral contestația Platformei Demnitate și Adevăr, care a contestat decizia anterioară a Comisiei Electorale Centrale de a deschide 41 de secții.

Într-o decizie luată joi, 8 iulie, de magistrații Curții de Apel Ana Panov, Dorin Dulghieru și Virgiliu Bughnaci, se recomandă ca pe celălalt mal Nistrului să fie deschise doar 12 secții de votare.

CEC urmează să decidă dacă se conformează ori contestă decizia respectivă la Curtea Supremă de Justiție. Anterior, Curtea de Apel a anulat și decizia de a se deschide trei secții în două localități controlate de Tiraspol, iar CEC atunci s-a conformat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram