Liderul Partidului Socialiștilor a venit cu un comentariu după ce a fost surprins în timp ce împușcă mistreți aflați în captivitate într-un țarc. În cadrul unei conferințe de presă, Igor Dodon a spus că imaginile video în care apare sunt fake. 

„Nu îmi amintesc nici o campanie electorală, ca pe final, să nu apară tot felul de aberații și fake-uri. Această campanie nu este o excepție. Noi suntem obișnuiți cu astfel de fake-uri care sunt lansate de oponenții noștri””, a spus Igor Dodon.

Întrebat de jurnaliști cum explică faptul că în imagini se vede fața sa și se aude vocea sa, liderul socialiștilor a spus: „Eu pot să vă fac atâtea filmulețe, unde și dumneavoastră o să fiți la vânătoare”.

Menționăm că în imaginile care au fost publicate pe un canal de Youtube, socialistul trage dintr-o armă, rând pe rând, în mai multe animale, care cad la pământ.

La vânătoarea de mistreți, Igor Dodon mai este însoțit de cineva, care îi spune ce animal să împuște. Nu se știe nici când și nici unde au fost făcute imaginile.

Anterior, solicitată pentru un comentariu, purtătoarea de cuvânt a socialiștilor, Carmena Sterpu, a declarat:

„Oponenții utilizează tehnologii de fabricare a unor video-fake. E dovada că dreapta recurge la campanie murdară din lipsa de soluții reale și profesioniste pentru cetățeni”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!