/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Dodon, despre imaginile video în care apare împușcând mistreți: „Suntem obișnuiți cu astfel de fake-uri”

missing
08 iulie 2021, ora 11:56

Liderul Partidului Socialiștilor a venit cu un comentariu după ce a fost surprins în timp ce împușcă mistreți aflați în captivitate într-un țarc. În cadrul unei conferințe de presă, Igor Dodon a spus că imaginile video în care apare sunt fake. 

„Nu îmi amintesc nici o campanie electorală, ca pe final, să nu apară tot felul de aberații și fake-uri. Această campanie nu este o excepție. Noi suntem obișnuiți cu astfel de fake-uri care sunt lansate de oponenții noștri””, a spus Igor Dodon.

Întrebat de jurnaliști cum explică faptul că în imagini se vede fața sa și se aude vocea sa, liderul socialiștilor a spus: „Eu pot să vă fac atâtea filmulețe, unde și dumneavoastră o să fiți la vânătoare”.

Menționăm că în imaginile care au fost publicate pe un canal de Youtube, socialistul trage dintr-o armă, rând pe rând, în mai multe animale, care cad la pământ.

La vânătoarea de mistreți, Igor Dodon mai este însoțit de cineva, care îi spune ce animal să împuște. Nu se știe nici când și nici unde au fost făcute imaginile.

Anterior, solicitată pentru un comentariu, purtătoarea de cuvânt a socialiștilor, Carmena Sterpu, a declarat:

„Oponenții utilizează tehnologii de fabricare a unor video-fake. E dovada că dreapta recurge la campanie murdară din lipsa de soluții reale și profesioniste pentru cetățeni”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram