/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: As ucis, scut estic și atacuri reciproce! Zelenski se așteaptă la o ofensivă mai amplă a Rusiei

/VIDEO/ Alertă într-un bloc de locuințe din Capitală. Polițiștii și salvatorii au intervenit după ce o femeie ar fi cerut disperată ajutor

missing
09 iulie 2021, ora 11:24

Alertă într-un bloc de locuințe de pe strada Vlaicu Pârcălab din sectorul centru al Capitalei. Un bărbat, despre care vecinii spun că ar avea probleme psihice, dar nu deține un certificat oficial în acest sens, a sechestrat în apartament o femeie cu care a consumat alcool.

Martorii spun că după mai multe pahare, cei doi s-au certat, iar la un moment dat, femeia ar fi cerut disperată ajutor, așa că au chemat poliția și salvatorii.

Totul s-a întâmplat joi seară, în jurul orei 19:00. Vecinii ne-au spus că în apartamentul bărbatului au loc frecvent scandaluri. După incidentul de aseară, individul a fost reținut de poliție și eliberat după câteva ore.

„Bărbatul a fost reținut și escortat la poliție, iar ulterior eliberat. El riscă să fie sancționat contravențional pentru huliganism nu prea grav”, ne-a spus purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a Capitalei, Natalia Stati.

Vecinii susțin că după ce s-a întors de la poliție, individul a continuat să fie agresiv și chiar i-a amenințat că va detona o grenadă și va arunca în aer întreg blocul de locuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram