/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Igor Grosu comentează rezultatele preliminare anunțate de CEC. „Este prematur să celebrăm victoria”

missing
11 iulie 2021, ora 22:19

„Sunt rezultate preliminare și eu cred că trebuie să așteptăm rezultatele finale. PAS va avea și o numărătoare paralelă. Este prematur să celebrăm victoria”. Așa a comentat președintele PAS, Igor Grosu, rezultatele preliminare anunțate de Comisia Electorală Centrală.

Potrivit lui Igor Grosu, Partidul Acțiune și Solidaritate ar fi gaa chiar de maine, de la amiază, să înceapă negocierile cu alte formațiuni politice pentru a crea o majoritate parlamentară, dacă PAS nu va obține 51 de mandate în Legislativ.

Conform rezultatelor preliminare publicate de Comisia Electorală Centrală (CEC), trei partide ar intra în viitorul Parlament. După numărarea a 25,9% din procesele verbale, cifrele arată astfel:

– PAS: 39,84%
– BECS: 34,37%
– PP Sor: 10,75 %
– Renato Usatii: 3,91%

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram