Trupele ruse de menținere a păcii în regiunea transnistreană spun că sunt gata să intervină în cazul unor provocări în zona de securitate, în ziua alegerilor parlamentare anticipate de pe 11 iulie. Despre aceasta a declarat șeful delegației ruse în Comisia Unificată de Controlor (CUC), Andrei Gorobțov, scrie agenția de presă tass. 

Potrivit sursei citate, reprezentanții misiunii de pacificare au organizat sesiuni de informare în acest sens. „Trupele de menținere a păcii sunt gata să separe părțile aflate în conflict în cazul unor incidente, în conformitate cu reguli stabilite “, a precizat Andrei Gorobțov.

Șeful delegației ruse la CUC a făcut referire și la ultimele incidente care au avut loc la punctul de control intern din satul Varnița, unde un autocar al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a încercat să pătrundă în orașul Bender pentru a face campanie electorală.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!