/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Pacificatorii ruși, gata să intervină în cazul unor conflicte la secțiile de vot din zona de securitate

missing
11 iulie 2021, ora 17:10

Trupele ruse de menținere a păcii în regiunea transnistreană spun că sunt gata să intervină în cazul unor provocări în zona de securitate, în ziua alegerilor parlamentare anticipate de pe 11 iulie. Despre aceasta a declarat șeful delegației ruse în Comisia Unificată de Controlor (CUC), Andrei Gorobțov, scrie agenția de presă tass. 

Potrivit sursei citate, reprezentanții misiunii de pacificare au organizat sesiuni de informare în acest sens. „Trupele de menținere a păcii sunt gata să separe părțile aflate în conflict în cazul unor incidente, în conformitate cu reguli stabilite “, a precizat Andrei Gorobțov.

Șeful delegației ruse la CUC a făcut referire și la ultimele incidente care au avut loc la punctul de control intern din satul Varnița, unde un autocar al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a încercat să pătrundă în orașul Bender pentru a face campanie electorală.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram