/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

PAS, despre imaginile în care moldovenii din diasporă spun că ar primi bani pentru un vot: Este un fals murdar

missing
11 iulie 2021, ora 14:57

În timp ce pe canalele anonime de Telegram circulă imagini video care ar fi filmate de o moldoveancă din Germania și care ar fi surprins o discuție în care cineva spune că ar primi 50 de euro pentru un vot, PAS susține că este un fals murdar.

„Atenție! Hoții pregătesc provocări pentru a murdări votul liber al cetățenilor. Frăția hoților regizează video false în diasporă în care anumite persoane ar declara că ar fi primit bani de la PAS pentru vot. Este un fals murdar!”, se arată într-un mesaj postat de Partidul Acțiune și Solidaritate în dimineața zilei de 11 iulie.

Precizăm că astăzi, 11 iulie 2021, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Cetățenii urmează să aleagă cei 101 de deputați în Parlamentul Republicii Moldova. PAS este unul dintre cei 23 de concurenți electorală, membrii căreia aspiră la fotoliul de deputat.

Pentru organizarea scrutinului din acest an au fost deschise 2150 secții de votare: 2000 pe teritoriul țării, incluzând 41 de secții pentru locuitorii din stânga Nistrului și 150 în afara Republicii Moldova.

La ora 07:00 și-au început activitatea toate secțiile de votare din țară. Alegătorii sunt așteptați la urne până la ora 21.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram