/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Președintele PAS: „Vom aștepta calm rezultatele. Sunt sigur că ei nu se vor da bătuți și vor încerca să trișeze”

missing
11 iulie 2021, ora 21:30

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a făcut primele declarații de presă după închiderea secțiilor de votare. Politicianul  și-a început discursul prin a le mulțumi cetățenilor care au ieșit la vot atât acasă, cât și în diasporă. 

„Noi vom aștepta calm rezultatele finale. O să am o adresare specială către instituțiile statului: sarcina este să vegheați în continuare ca votul oamenilor să nu fie furat după închiderea secțiilor de vot. Eu sunt sigur că ei nu se vor lăsa bătuți. Vor încerca și în continuare să trișeze, la numărarea voturilor. Noi vom fixa toate încercările de a frauda sau de a compromite votul”, a atenționat Igor Grosu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram