/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Greceanîi a votat „pentru o echipă de oameni stataliști care anterior au știut să gestioneze mai multe crize”

missing
11 iulie 2021, ora 09:20

Președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi și-a exercitat dreptul la vot. Aceasta a precizat că a votat pentru ca în viitorul Parlament să fie o echipă de „stataliști” și profesioniști.

”Am venit într-o dispoziție foarte bună, nu în zadar mi-am scos masca că nici zâmbetul nu se vede. Este o zi decisivă pentru Republica Moldova. Am votat pentru o echipă de oameni stataliști, profesioniști, care anterior au știut să gestioneze mai multe crize, politice, economice. Sper să avem din nou o așa echipă la guvernare, care nu sub influența cuiva o să ne impună cetățenii Republicii Moldova să prietenească cu cineva împotriva cuiva.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram