/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Incident la o secție de la Varnița! Un bărbat și-a fotografiat buletinul cu ștampila votat

missing
11 iulie 2021, ora 12:43

O tentativă de asistență a fost înregistrată la o secție de vot din satul Varnița. Un alegător a încercat să-i intre în cabina de vot unde un alt alegător își exercita dreptul. Bărbatul a încercat să indice candidatul în dreptul căruia să aplice ștampila. Mai mult de atât, acesta și-a fotografiat buletinul de vot chiar în momentul votării. Președinta biroului electoral a intervenit. 

Din imagini se vede cum bărbatul intră în cabina de vot alăturată, indicând pe buletin candidatul care ar trebui votat. În același moment președinta biroului electoral a intervenit, iar tânăra care solicita-se ajutor pentru a aplica ștampila a fost asistată de către acesta.

Deși nu i-a reușit să intre în cabina de vot, bărbatul și-a fotografiat buletinul de vot, lucru interzis prin lege. Acesta a fost observat și a fost rugat ulterior să șteargă conținutul din telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram