O tentativă de asistență a fost înregistrată la o secție de vot din satul Varnița. Un alegător a încercat să-i intre în cabina de vot unde un alt alegător își exercita dreptul. Bărbatul a încercat să indice candidatul în dreptul căruia să aplice ștampila. Mai mult de atât, acesta și-a fotografiat buletinul de vot chiar în momentul votării. Președinta biroului electoral a intervenit. 

Din imagini se vede cum bărbatul intră în cabina de vot alăturată, indicând pe buletin candidatul care ar trebui votat. În același moment președinta biroului electoral a intervenit, iar tânăra care solicita-se ajutor pentru a aplica ștampila a fost asistată de către acesta.

Deși nu i-a reușit să intre în cabina de vot, bărbatul și-a fotografiat buletinul de vot, lucru interzis prin lege. Acesta a fost observat și a fost rugat ulterior să șteargă conținutul din telefon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!