/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Primele constatări ale misiunii de observare a Promo-LEX: Două cazuri de transport organizat la secțiile de vot din Transnistria

missing
11 iulie 2021, ora 09:29

Misiunea de observare a Promo-LEX prezintă primele constatări de la deschiderea secțiilor de vot din țară. Șeful misiunii de observare a precizat că la două secții de vot din Transnistria au fost înregistrate cazuri de transport organizat a alegătorilor.

„În patru situații observatorii s-au confruntat cu situații de obstrucționare a accesului în secțiile de vot. Două cazuri de transportare organizată la două secții din regiunea transnistreană. Este vorba de secția din Copanca și din Rezina. Votarea nejustificată în grup au fost înregistrate trei cazuri și într-un caz nu există numărul secției de votare”, a declarat Nicolae Panfil, șeful misiunii de observare a Promo-LEX.

Potrivit datelor, 600 de observatori a Promo-LEX sunt prezenți în secțiile de votare din țară, iar 41 de observatori sunt delegați în regiunea transnistreană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram