/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ STOP CADRU. O femeie din Bender: „Fiecărui om care vine la vot i se plătește 200 de ruble”

missing
11 iulie 2021, ora 10:56

O femei din Bender care a venit să-și exercite dreptul la vot la o secție din Varnița spune că locuitorilor din stânga Nistrului li s-ar fi promis câte 200 de ruble transnistrene. Declarația a fost făcută în cadrul unui LIVE al proiectului media Cu Sens.

„Sunt oameni care au venit de bunăvoință, care îi doare sufletul pentru tot ce se petrece, dar sunt cazuri când sunt plătiți, care vin cu mașinile, asta poate și este situația. Am auzit cazuri concrete în care se spune că fiecare om care vine la vot i se plătește 200 de ruble, șoferul care îi aduce, primește 400 de ruble pentru patru oameni pentru odată venită încoace”, a povestit femeia.

Aceasta mai spune și de faptul că știe despre cazuri din două regiuni din Bender. Totodată, ea menționează că cetățenii care ar dori să-și exercite votul au posibilitatea să vină în Varnița cu transportul public.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram