O femei din Bender care a venit să-și exercite dreptul la vot la o secție din Varnița spune că locuitorilor din stânga Nistrului li s-ar fi promis câte 200 de ruble transnistrene. Declarația a fost făcută în cadrul unui LIVE al proiectului media Cu Sens.

„Sunt oameni care au venit de bunăvoință, care îi doare sufletul pentru tot ce se petrece, dar sunt cazuri când sunt plătiți, care vin cu mașinile, asta poate și este situația. Am auzit cazuri concrete în care se spune că fiecare om care vine la vot i se plătește 200 de ruble, șoferul care îi aduce, primește 400 de ruble pentru patru oameni pentru odată venită încoace”, a povestit femeia.

Aceasta mai spune și de faptul că știe despre cazuri din două regiuni din Bender. Totodată, ea menționează că cetățenii care ar dori să-și exercite votul au posibilitatea să vină în Varnița cu transportul public.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!