/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Transport organizat la o secție de vot din Moscova. Alegătorii sunt aduși cu autocarul

missing
11 iulie 2021, ora 11:41

Mai mulți alegători dintr-o suburbie din Moscova, Federația Rusă, sunt aduși organizat la secția de vot. Imaginile au fost trimise de un cititor al site-ului tv8.md, care a precizat că transportarea ar fi monitorizată de către un bărbat, iar oamenii urcați în autocar sunt scriși pe o listă.

Precizăm că, anterior, unii concurenți electorali au depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) un demers prin care au cerut adoptarea unei hotărâri speciale cu privire la interzicerea transportului organizat al alegătorilor la secțiile de votare în ziua alegerilor parlamentare anticipate din data de 11 iulie 2021. Proiectul însă nu a obținut numărul suficient de voturi la ședința CEC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram