Mai mulți alegători dintr-o suburbie din Moscova, Federația Rusă, sunt aduși organizat la secția de vot. Imaginile au fost trimise de un cititor al site-ului tv8.md, care a precizat că transportarea ar fi monitorizată de către un bărbat, iar oamenii urcați în autocar sunt scriși pe o listă.

Precizăm că, anterior, unii concurenți electorali au depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) un demers prin care au cerut adoptarea unei hotărâri speciale cu privire la interzicerea transportului organizat al alegătorilor la secțiile de votare în ziua alegerilor parlamentare anticipate din data de 11 iulie 2021. Proiectul însă nu a obținut numărul suficient de voturi la ședința CEC.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!