Artista din Republica Moldova, care a reușit să cucerească și publicul din România, Cleopatra Stratan și-a bucurat fanii cu o nouă piesă, videoclipul căreia a fost lansat astăzi. „O mie de fiori” este înălțătoare și genul de piesă care nu te lasă să stai, așa a descris tânăra noul single. 

„M-am atașat instant de sunetele ei, iar versurile descriu fiorii pe care îi simți în preajma persoanei iubite”, a scris Cleopatra Stratan pe rețelele sociale. Piesa a fost compusă împreună cu Anastasia Sandu și Edward Sanda la „Famous Production”, iar videoclipul este regizat de George Secrieru.

 

Amintim că recenta colaborare a Cleopatrei Stratan și Pasha Parfeni, care au făcut un remake al cunoscutei melodii „Orele”, pe versuri de Grigore Vieru, a făcut furori pe internet.

La doar o oră de la lansare, videoclipul piesei a adunat peste zece mii de vizualizări și zeci de comentarii de la fani, care s-au arătat încântați de colaborarea dintre cei doi artiști.

Originalul piesei a fost interpretat încă în anii ’90, de celebra artistă Sofia Rotaru.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!