Un grup de simpatizanți ai Partidului Democrația Acasă, în frunte cu liderul formațiunii Vasile Costiuc, a venit în plină noapte la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate, pentru a-i felicita pe reprezentanții PAS cu victoria înregisrată la alegerile parlamentare.

Vasile Costiuc a adus un buchet de crizanteme galbene pe care i l-a dat președintelui PAS, Igor Grosu.

„Am avut toți un scop comun și am venit cu flori să vă felicităm și să vă spunem că i-am bătut”, a declarat Costiuc.

„Este o victorie a noastră, a tuturor. Este peste așteptări, dar este o victorie meritată”, a comentat Igor Grosu, după ce a luat florile de la concurenții eletorali ai PAS.

Ar fi o copilărie să începem să plângem, să ne tragem de păr,  că noi nu suntem deputați. Important este că am scăpat de dodonei și sorișei, de cei care furau de prin cariere și așteptau să pună mâna pe guvernare. Acum avem de la cine cere. Azi venim cu flori, iar în următoarele luni – cu alte solicitări”, a adăugat liderul Partidului Democrația Acasă.

 

;

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!