/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Concurentul care a venit în plină noapte la sediul PAS cu un buchet de crizanteme galbene: „Am scăpat de dodonei și șorișei”

missing
12 iulie 2021, ora 02:37

Un grup de simpatizanți ai Partidului Democrația Acasă, în frunte cu liderul formațiunii Vasile Costiuc, a venit în plină noapte la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate, pentru a-i felicita pe reprezentanții PAS cu victoria înregisrată la alegerile parlamentare.

Vasile Costiuc a adus un buchet de crizanteme galbene pe care i l-a dat președintelui PAS, Igor Grosu.

„Am avut toți un scop comun și am venit cu flori să vă felicităm și să vă spunem că i-am bătut”, a declarat Costiuc.

„Este o victorie a noastră, a tuturor. Este peste așteptări, dar este o victorie meritată”, a comentat Igor Grosu, după ce a luat florile de la concurenții eletorali ai PAS.

Ar fi o copilărie să începem să plângem, să ne tragem de păr,  că noi nu suntem deputați. Important este că am scăpat de dodonei și sorișei, de cei care furau de prin cariere și așteptau să pună mâna pe guvernare. Acum avem de la cine cere. Azi venim cu flori, iar în următoarele luni – cu alte solicitări”, a adăugat liderul Partidului Democrația Acasă.

 

;

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram