Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și rachete ATACMS! General: "Iarna nu va încetini ofensiva. Marea reușită urmează"

Caz tragic la Ialoveni. Un bebeluș de 8 luni a murit, după ce a căzut într-un iaz

13 iulie 2021, ora 17:50

Un bebeluș de opt luni a decedat după ce a căzut într-un iaz. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 13 iulie, în satul Răzeni, Ialoveni. Bebelușul a ajuns în apă după ce fratele său, în vârstă de doi ani, a împins căruciorul în care se afla.

Ofițera de presă a IP Ialoveni, Mariana Didenco, a precizat pentru tv8.md că poliția a fost sesizată, în jurul orei 13:26, de către medicul din localitate, iar decesul bebelușului a fost constatat până la sosirea ambulanței.

Tragedia s-a întâmplat în timp ce bebelușul dormea în cărucior la umbra unui copac din imediata apropiere a iazului, iac copilul de doi ani a împins căruciorul. Mama copiilor, în vârstă de 28 de ani, era în apropiere și a intervenit imediat, însă din nefericire nu a reușit să-l salveze.

Casa familiei este situată în nemijlocita apropiere a lacului. Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram