Racii sunt în elementul lor, iar în cazul Balanțelor, este important să își păstreze măsura în tot ceea ce fac și spun. Vezi ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte, potrivit Libertatea.ro.

Horoscop: Ajung la tine informații pe care altădată le-ai căutat febril și le-ai găsit doar parțial. Acum cineva ți le oferă fără să-ți ceară ceva în schimb și s-ar putea să nu le apreciezi la adevărata lor valoare.

Horoscop Taur: Vei avea ocazia de a culege informații de mare valoare, mai ales indirect, din gesturi, din ceea ce nu se spune sau din tonul vocii celor cu care discuți.

Horoscop Gemeni: Poți ajunge la soluții foarte inspirate, în momente speciale, când îți dai seama care poate fi misiunea ta la nivelul unui grup și ce rol ar trebui să-ți asumi, pentru binele tuturor.

Horoscop Rac: Ești în elementul tău, percepi foarte clar ceea ce cei din jur nu vor să spună și te poți orienta fără să spui nimic despre asta. Este important să te bazezi pe ceea se simți, fără să exagerezi nici nu asta.

Horoscop Leu: Poate ieși la lumină o problemă asociată cu munca, provocată de o decizie a unui superior. Tu nu pierzi nimic, dar atmosfera generală poate deveni nefavorabilă cooperării, iar asta nu poate să-ți convină.

Horoscop Fecioară: Sunt multe neclarități la nivelul unui grup din care faci parte, iar reacția ta față de toate acestea poate fi exagerată, în sensul că vei încerca să aduci totul la lumină, dintr-odată.

Horoscop Balanță: Este important să păstrezi măsura în tot ce faci și ce spui, mai ales față din cercul de prieteni. Așa vei reuși să te ții departe de momentele de dezechilibru și nici nu vei supăra pe nimeni.

Horoscop Scorpion: Ești conștient de rolul pe care-l ai în gestionarea inteligentă a unor neînțelegeri între cei dragi, dar fie nu-ți convine ce trebuie să faci, fie nu-ți este pe plac postura de mediator.

Horoscop Săgetător: Apar unele probleme despre care trebuie să discuți, de urgență, cu cei din familie, dar aceștia nu văd lucrurile ca tine și nici nu consideră că ceea ce vrei tu să clarifici e, cu adevărat, urgent.

Horoscop Capricorn: Poate că nu pui preț pe informații, mai ales dacă nu le vezi utilitatea practică, imediată. Dar astăzi vei avea ocazia de a intra în contact cu persoane care știu multe dintre cele pe care este bine să le auzi.

Horoscop Vărsător: Ajung la tine vești bune despre starea de sănătate, a ta sau a cuiva de care-ți pasă foarte mult. Este un moment bun, în care îți poți recunoaște și exprima mai ușor sentimentele.

Horoscop Pești: Șansa e de partea ta. Poți rezolva o problemă legată de muncă sau de starea de sănătate, fără vreun efort special. Ar fi bine să fii discret, mai ales la serviciu și să nu te amesteci în treburile nimănui.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!