/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Când ar putea fi numit noul Executiv? Deputat PAS: „În cel mai scurt timp vom avea Guvern”

missing
13 iulie 2021, ora 21:07

Deputatul ales din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Andrei Spînu spune că un nou Guvern ar putea fi creat până la 10 august. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

„Eu cred că cel mai probabil până la finalul lunii iulie Parlamentul va fi deja cu organele de conducere ales și la începutul lunii august vom avea deja un Guvern învestit. Va fi sesiune ordinară sau extraordinară, în cel mai scurt timp, poate până pe 10 august vom avea Guvernul. Cred că nu vom aștepta septembrie pentru formarea Guvernului”, a declarat în platoul TV8 deputatul ales, Andrei Spînu.

Totodată, Spînu spune că în noua garnitură a Executivului se vor regăsi și persoane din alte partide sau care nu sunt parte a politicului, dar sunt buni specialiști într-un anumit domeniu. Potrivit deputatului nou ales, aceștia urmează să analizeze CV-urile funcționarilor, pentru a alege profesioniși. Mai jos puteți urmări în direct emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram