Un grup de producători agricultori din sudul țării îl vor pe fostul deputat d ela Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, ministru al Agriculturii. Aceștia i-au adresat o scrisoare președintei R. Moldova, Maia Sandu, în care îi cer să examineze candidatura lui Slusari pentru această funcție. 

„Apreciem înalt intenția Dvs, anunțată în repetate rânduri, ca în fruntea unor structuri importante ale statului să fie promovate persoane de înalt profesionalism și moral integre. În această ordine de idei, vă adresăm cu profund respect rugăminte producătorilor agricoli din raionul Ștefan Vodă de a fi examinată cu toată seriozitatea și obiectivitatea candidatura lui Alexandru Slusari la funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în viitorul Guvern al Republicii Moldova”, se menționează în declarația semnată de producătorii agricoli.

Potrivit semnatarilor scrisorii, Alexandru Slusari este o persoană bine cunoscută și respectată în mediul producătorilor agricoli încă înainte de a-și începe activitatea politică.

„Aceasta demonstrează că dl Slusari este de o perioadă lungă de timp și în mod dezinteresat legat de problemele agriculturii și ale mediului rural. Competența dumnealui, înaltul său profesionalism, cunoașterea până în cele mai mici detalii ale problemelor agriculturii și spațiului rural îi vor permite să exercite din prima zi de lucru funcțiile complexe. Aflarea dlui Slusari în funcția de ministru ar asigura elaborarea și implementarea fără tergiversare a multașeptatei Strategii Naționale de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural 2021-2030. Ne exprimăm încrederea că această candidatură este cea mai potrivită pentru funcția dată”, se mai precizează în scrisoare.

O scrisoare similară a fost expediată și președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), deputatul Igor Grosu.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!