/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Horoscop 16 iulie/ Fecioarele sunt în elementul lor, atâta timp cât își păstrează bunăvoința

missing
16 iulie 2021, ora 07:45

Horoscop Berbec – 16 iulie 2021: Cuvintele pot avea un efect puternic, i-ar putea sensibiliza pe unii dintre prieteni atât de mult, încât să treacă peste anumite rețineri și să sară în ajutorul tău.

Horoscop Taur – 16 iulie 2021: Este important să ții cont de părerile celorlalți, mai ales în mediul de la serviciu, ca să nu apară și alte complicații, pe lângă cele care riscă să te irite destul de mult.

Horoscop Gemeni – 16 iulie 2021: Este o zi în care armonia este mai ușor de protejat, dar la fel de ușor de stricat, prin lipsa de bunăvoință. Sfera sentimentală trebuie protejată de neînțelegeri.

Horoscop Rac – 16 iulie 2021: Există o neînțelegere legată de rolul și locul tău în ierarhia profesională și ar fi bine să o clarifici, în primul rând pentru tine. Va fi nevoie de o schimbare de atitudine și nu peste mult timp.

Horoscop Leu – 16 iulie 2021: Este o zi care te încurajează să faci economie de resurse, mai ales de timp și energie, ca să poți duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Poate ți se pare că dispui de rezerve, dar, de fapt, nu prea e așa.

Horoscop Fecioară – 16 iulie 2021: Ești în elementul tău, atâta timp cât îți păstrezi bunăvoința și atitudinea care încurajează cooperarea. Este bine să ții cont și de părerile altora, poate se va contura o soluție mai bună pentru orice.

Horoscop Balanță – 16 iulie 2021: Contează mult ce vrei tu de la cei din jur, ce cauți astăzi. În funcție de asta vei judeca și oamenii și situațiile. Așteptările prea mari pot duce la dezamăgiri, la fel de mari.

Horoscop Scorpion – 16 iulie 2021: Ai multe de învățat despre gestionarea resurselor proprii cu care ai devenit cam egoist de la o vreme. Este important să urmărești evoluția atitudinii tale față de acest subiect esențial.

Horoscop Săgetător – 16 iulie 2021: S-ar putea să devii puțin prea exigent cu cei dragi și să pui prea multă distanță între tine și ei, chiar dacă ești încrezător că vei reuși să repari orice neajuns de acest fel.

Horoscop Capricorn – 16 iulie 2021: Ar fi bine să reflectezi mai mult asupra problemelor din familie și să ceri sfatul unor persoane înțelepte, ca să ajungi la rădăcina acestor divergențe care par de nerezolvat.

Horoscop Vărsător – 16 iulie 2021: Ai șansa de a înțelege mai bine anumite gesturi sau cuvinte ale unor apropiați, dacă le reevaluezi cu mai multă sinceritate. Ai avut și tu o contribuție la conflictele apărute.

Horoscop Pești – 16 iulie 2021: Ai ceva, important, de învățat despre gestionarea resurselor proprii și, mai ales, despre momentele de egoism care îți dictează anumite decizii de care și tu te îndoiești, după ce le iei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram