/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Dodon anunță rebranding la vloggul lui săptămânal și cere idei de redenumire a acestuia. „Sunt gata să ascult cele mai năstrușnice propuneri”

missing
16 iulie 2021, ora 12:33

Vloggul săptămânal al liderului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), fostul președinte al țării, Igor Dodon va fi redenumit. În ediția de astăzi a acestuia, socialistul a menționat că a fost de mai multe ori criticat pentru că după alegerile prezidențiale din noiembrie, a păstrat în denumire sintagma „Președintele Răspunde”, așa că optează pentru un rebrandig. 

Igor Dodon și-a îndemnat urmăritorii și susținătorii să îi dea idei de nume și să îi sugereze, eventual, un nou format.

„Poftim, sunt gata să ascult cele mai năstrușnice propuneri  ale dumneavostră în ceea ce ține de denumire și format. Și trei cele mai bune propuneri de redenumire sau format, eu o să vă invit în biroul meu, discutăm și alegem cea mai bună formulă pe care o să o propuneți”, a spus socialistul Dodon.

Dodon a mai spus că vloggul său va lua o pauză de câteva săptămâni și va reveni după rebranding.

„Eu nu vreau să facem careva discuții la adresa celor care abia intră în actul de guvernare. Cel mai probabil vom reveni în a doua jumătate a lunii august”, a precizat liderul socialist.

Igor Dodon și-a lansat vloggul său săptămânal în primăvara anului trecut, la începutul pandemiei de coronavirus. Acesta este publicat în fiecare zi de vineri și abordează subiectele actuale din politică și societate, iar inițial s-a numit „Președintele Răspunde”. După ce a pierdut președinția l-a redenumit în „Președintele Igor Dodon Răspunde”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram