Un bărbat de 31 de ani, din satul Sărata-Galbenă, raionul Hîncești, este cercetat penal, după ce a răpit un automobil al poliției, aflat la volanul acestuia a tamponat o altă mașină, iar ulterior s-a răsturnat într-o curbă periculoasă. 

Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 17:00. Membrii echipajului de poliție l-au adus pe bărbat pentru audieri, acesta fiind cercetat în cadrul unui proces contravențional, și au staționat automobilul în fața sediului Inspectoratului de Poliție Hîncești, pentru a-l escorta.

Individul a profitat de situație, urcând la volanul automobilului de serviciu, a tamponat un automobil de marca „Toyota”, care era parcat în spate, după care și-a continuat deplasarea pe traseu. La o distanță de aproximativ 2 km, într-o curbă periculoasă, acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Polițiștii, care pornise imediat în urma lui, l-au scos din automobil, solicitând ajutorul serviciilor medicale. După acordarea ajutorului medical s-a stabilit că bărbatul de la volan a fost citat la Inspectoratul de poliție, fiind vizat într-un proces contravențional.

În acest context a fost pornită o cauză penală, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Totodată, a fost inițiată o anchetă de serviciu internă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!