/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Caz cutremurător la Nicoreni! Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de mai mulți băieți

missing
19 iulie 2021, ora 14:26

Caz cutremurător în satul Nicoreni, raionul Drochia. Un tânăr de 21 de ani din Capitală, venit în ospeție la bunici, a fost ucis în bătaie de un grup de tineri.

Tragedia s-a produs noaptea trecută. După ce ar fi consumat alcool, în jurul orei 02:30 noaptea, victima și fratele său, un minor de 17 ani, au avut un conflict cu un patru tineri din localitate. Băiatul de 21 de ani l-ar fi lovit pe  un alt tânăr cu pumnul în față , după care a mers acasă, la bunici.

După aproximativ 45 de minute, mai mulți tineri au bătut la poarta bunicilor tânărului de 21 de ani și i-a cerut să iasă în stradă, pentru a-și regla conturile.

În urma bătăii, băiatul a murit. Acesta a fost găsit inconștient de către mama sa, pe la ora 03:37. Femeia a solicitat ambulanța, însă medicii nu au putut decât să constate decesul.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism. Un tânăr de 21 de ani și altul de 22, ambii locuitori ai satului Nicoreni, au fost reținuți pe un termen de 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram