/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Președinții R. Moldova, Ucrainei și Georgiei au semnat Declarația comună a Liderilor Partenerilor Asociați ai UE

missing
19 iulie 2021, ora 18:48

Președinta Maia Sandu, șefa statului Georgiei, Salome Zourabichvili, și președintele ucrainean, Volodymyr Zeleskyy, au semnat astăzi Declarați comună a Liderilor Partenerilor Asociați ai Uniunii Europene. 

Solicitat de tv8.md, pentru informații suplimentare despre declarația semnată, serviciul de presă al Președinției a spus că va reveni cu detalii.

Semnarea a avut loc în cadrul celei de-a 17-ea ediții a Conferinței internaționale de la Batumi, Georgia, genericul căreia a fost „Trei state – o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”.

Scopul evenimentului este de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene – Republica Moldova, Georgia și Ucraina. La întrevedere a participat și președintele Consiliului European, Charles Michel.

Ultimele vizite alei șefei statului în străinătate au fost în Italia și Polonia, pe 21 iunie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram