/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Caz cutremurător la Bălți. Două tinere au murit, după ce ar fi sărit în gol de la etajul 13

missing
20 iulie 2021, ora 13:05

Un caz cutremurător a avut loc marți în orașul Bălți. Două tinere au murit, după ce ar fi sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit. 

Oamenii legii spun că acestea au avut vârstele cuprinse între 16 și 20 de ani. Corpurile neînsuflețite ale tinerilor au fost găsite lângă scara blocului.

Ambele fete au lăsat bilete de adio și nu sunt locatare ale blocului respectiv.

La fața locului se află serviciile specializate care stabilesc toate circumstanțele cazului, precum și identitatea victimelor.

Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere – adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”.

Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este disponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail ajutor@pentruviata.md. Mai multe detalii la nr de tel 060806623.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram