Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, a venit cu o reacție cu privire la bătaia care a avut loc, în emisie directă, în cadrul unui post TV din țară, unde a fost implicat membrul formațiunii, Sergiu Tofilat. 

Ștefan Gligor a declarat pentru tv8.md că este prematur de comentat acest incident: „Noi o să ne clarificăm în circumstanțe și după aceasta o să comentăm. Acum este prematur de comentat orișice. Mâine o să facem un comunicat oficial”.

Întrebat dacă urmează a fi întreprinse careva acțiuni în privința lui Sergiu Tofilat, Ștefan Gligor a spus: „Asta nu decid eu, asta decid organele abilitate ale partidului”.

Altercațiile au avut loc în platoul postului Jurnal TV. În emisie directă, membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, l-a doborât la pământ pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o cerată.

Conflictul a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. În semn de nemulțumire, ex-vice-ministrul l-a stropit pe membrul Partidului Schimbării cu apă. După aceasta, Sergiu Tofilat l-a luat la pumni pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ.

Bătaie în platoul unui post TV din R. Moldova. Tofilat l-a doborât pe Cosovan la pământ, în emisie directă

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!