Bătaie a avut loc în platoul postului Jurnal TV. În emisie directă, membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, l-a doborât la pământ pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă. 

Conflictul a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. În semn de nemulțumire, ex-vice-ministrul l-a stropit pe membrul Partidului Schimbării cu apă. După aceasta, Sergiu Tofilat l-a luat la pumni pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ.

Unul dintre invitații prezenți în platou, membrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Dorin Chirtoacă, a scris pe rețelele sociale că a intervenit ambulanța, pentru a acorda primul ajutor medical lui Ghenadie Cosovan.

L-am contactat repetat pe Sergiu Tofilat pentru comentarii, însă, acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Reprezentanții postul de televiziune Jurnal TV, în platoul căruia s-a iscat conflictul, au venit cu o reacție și au scris pe rețelele sociale că: „În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră. Ce e important e că „totul e bine când se termină cu bine.” Astfel, din postare se poate vedea că cei doi s-au împăcat.

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, a declarat pentru tv8.md că este prematur de comentat acest incident, în care a fost implicat membrul formațiunii, Sergiu Tofilat: „Noi o să ne clarificăm în circumstanțe și după aceasta o să comentăm. Acum este prematur de comentat orișice. Mâine o să facem un comunicat oficial”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!