/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Vot crucial în SUA și ajutor deblocat! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Vânt puternic în toată țara! Alerta cod galben, emisă de meteorologi, în vigoare pe parcursul întregii zile

missing
21 iulie 2021, ora 09:51

Este vânt puternic în aproape toată țara! Alerta cod galben de intensificări ale vântului, emisă marți de meteorologi, a intrat în vigoare, iar potrivit prognozelor, fenomenul se va menține pe parcursul întregii zile. 

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vântul va sufla pe parcursul acestei zile în rafale de până la 15 – 20 de metri pe secundă.

În nordul și centrul țării, s-ar putea să fie înregistrate ploi slabe, însoțite de descărcări electrice. Vor fi  cel mult + 21 de grade la nord, în centru vor fi + 25, iar în sudul țării vor fi până la + 28 de grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram