Partidul Democrat din Moldova este în căutarea unui nou sediu, după ce l-a părăsit pe cel de pe strada Tighina din Capitală, în care a stat în ultimii doi ani. Potrivit proprietarului clădirii, Dumitru Diacov, care este și președintele de onoare al PDM, formațiunea nu-și permitea să achite chiria acestuia.

„Este o decizie de comun acord. Partidul a intrat la Tighina pe un termen de un an de zile, chirie gratis și au stat doi ani de zile. Am așteptat și alegerile și ei au eliberat, se mută în altă parte. Au stat gratis, sunt cheltuieli de reparații, probleme și caută un sediu mai modest ca să poată plăti și să stea acolo”, a precizat Dumitru Diacob pentru tv8.md.

Acesta a menționat că în acești doi ani, formațiunea a achitat doar plata serviciilor comunale curente.

Partidul Democrat a reveni la sediul de pe Tighina după plecarea lui Plahotniuc din țară în 2019. În sediul de pe strada Armenească, formațiunea a stat aproximativ doi ani de zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!