O femeie a fost transportată la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în această dimineață în apropiere de Universitatea Agrară.

Poliția a fost alertată în jurul orei 10:00, precum că pe strada Mircești a avut loc un accident rutier. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că două automobile s-au ciocnit. Este vorba despre un „BMW”, condus de un tânăr de 27 de ani și o „Toyota”, la volanul căreia se afla un bărbat de 53 de ani.

În urma impactului, a avut de suferit pasagera din mașina „Toyota”. Ea a fost transportată la spital. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, în cadrul căreia se va stabili care dintre șoferi se face vinovat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!