/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Accident cumplit la Sîngerei. Doi bărbați au decedat, iar alte două persoane, soț și soție, internate în spital

missing
23 iulie 2021, ora 09:32

Un accident rutier cumplit s-a produs în noaptea de 22 iulie, în apropiere de satul Coșcodeni, raionul Sîngerei. Doi bărbați au decedat, iar alte două persoane, soț și soție, au fost internate în spital, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. 

Poliția a fost sesizată în jurul orei 22:10. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil de marca „Audi” a ieșit pe banda de sens opus și a tamponat frontal o mașină de marca „Mercedes”.

La volanul automobilului de marca „Audi” se afla un bărbat de 59 de ani din satul Coșcodeni. În mașina acestuia se mai afla un bărbat de 51 de ani din satul Glinjeni, raionul Fălești. La volanul „Mercedesului” se afla un tânăr de 26 de ani. În automobil se mai afla și soția acestuia de 25 de ani, ambii locuitori ai satului Dumbrăvița din raionul Sîngerei.

În urma impactului, șoferul și pasagerul din automobilul „Audi” au decedat pe loc, iar cei din „Mercedes” au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram