Alte 97 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Potrivit ministerului Sănătății, din numărul total de cazuri, cinci sunt de import: 1-Turcia, 1-Italia, 1-Germania, 1-Ucraina, 1-Rusia.

Numărul total de teste efectuate – 5.202, dintre care 466 – teste Rapid -Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 258.581. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 219 persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 50 în stare extrem de gravă (6 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Alte 90 persoane au fost vindecate. În total, 251.437 persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 601 persoane, iar 21.054 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Totodată, anunțăm înregistrarea altor decese:

Deces 6.241: Bărbat de 60 de ani din r. Telenești, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 6.242: Femeie de 80 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!