Pe 27 august, când Republica Moldova va sărbători 30 de ani de la declarația de Independență, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționali va avea loc paradă militară. Președinta Sandu a semnat un decret în acest sens.

„La 27 august 2021 – Ziua Independenței Republicii Moldova, în municipiul Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, va fi desfășurată parada militară cu participarea subdiviziunilor Armatei Naționale, ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Serviciului de Informație și Securitate al Republicii Moldova”, se arată în decret.

Ultima paradă militară în Republica Moldova a fost organizată la 27 august 2016 cu ocazia aniversării a 25 de ani de independență a țării. La parada au participat 1,7 mii militari și aproximativ 30 de unități militare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!