Oazu Nantoi, deputat ales pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a suferit un accident în Bulgaria. Acesta urmează să fie transportat la Chișinău, cel mai probabil luni dimineață.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de surse din cadrul PAS, care ne-au spus că nu cunosc deocamdată detalii despre starea de sănătate a lui Oazu Nantoi și nici în ce circumstanțe s-a produs accidentul cu pricina.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, un echipaj SMURD terestru a pornit în această dimineață spre Bulgaria, de unde îl va prelua pe pacient.  Nici Pușcașu nu ne-a putut oferi alte informații despre starea persoanei accidentate. Vom reveni cu detalii luni dimineață!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!