Încăierare pe o plajă de la Zatoka. Viceprimarul municipiului Bălți, Nicolae Grigorișin s-a luat la bătaie cu un grup de persoane. Scandalul s-ar fi iscat din cauza unor lucrări pe plaja bazei de odihnă pe care ar deține-o funcționarul de la Bălți. De cealaltă parte, Grigorișin susține că a intervenit doar în conflict pentru a calma spiritele.

„V-ați ieșit din minți? Sunteți bolnavi? Sunt pietre aici”.

Aceste imagini, surprinse ieri pe o plajă de la Zatoka, Ucraina, au fost publicate pe rețelele de socializare. Din imagini se vede cum viceprimarul municipiului Bălți, Nicolae Grigorișin, discută aprins cu un grup de persoane. Ulterior, cearta degenerează în bătaie. Conflictul ar fi început după ce muncitorii de la baza de odihnă care i-ar aparține funcționarului ar fi făcut ordine pe plajă, iar gunoaiele ar fi fost lăsate pe plaja publică. Contactat telefonic, viceprimarul de Bălți afirmă că persoanele care au provocat încăierarea ar fi fost în stare de ebrietate, iar Grigorișin a intervenit pentru a calma spiritele.

„Înainte de toate sunt om, nu viceprimar și atunci când văd că persoane în stare de ebrietate se iau la bătaie cu femeile care făceau ordine pe plajă, la oamenii care făceau curățenie, eu am fost nevoit să mă implic. Acum nu sunt vice-primar, sunt în concediu, de aceea îmi cer scuze. Eu cred că am procedat corect”.

Nicolae Grigorișin mai spune că tot el a chemat ulterior poliția pentru a documenta cazul.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!