/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Atacuri cu drone în mai multe regiuni, inclusiv Kiev. Avertismentul Estoniei

/FOTO/ Deputatul PAS, Oazu Nantoi, adus cu SMURD la Chișinău după ce a suferit un accident în Bulgaria

missing
26 iulie 2021, ora 08:56

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a fost adus cu un echipaj terestru SMURD la Chișinău, în această dimineață, după ce a suferit un accident în regiunea bulgară Montana. Inspectoratul General pentru Situațiii de Urgență anunță într-un comunicat de presă că pe drum, pacientul a fost strict monitorizat de o echipă de medici și paramedici. 

IGSU nu precizează cu ce traumatisme s-a ales Nantoi, dar menționează că în timpul transportării cu ambulanța nu a suferit complicații. La sosire, a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă, pentru îngrijiri medicale ulterioare. Duminică, într-o postare pe Facebook, jurnalistul Petru Clej a scris că Oazu Nantoi s-a accidentat în timpul unui exercițiu de parașutism, sport pe care îl practică încă din anul 1966. Nantoi este vicepreședintele Federației de Parașutism din R. Moldova.

Oazu Nantoi are 73 de ani și este deputat ales pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram