/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Comunistul Vladimir Voronin, huiduit de activista Maria Olaru, înainte de ședința de constituire a Parlamentului. „Filmați-o pe asta bolnavă”

missing
26 iulie 2021, ora 09:24

Comunistul Vladimir Voronin, deputat proaspăt ales din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, a fost întâmpinat cu huiduieli pe scările clădirii Parlamentului, înainte de ședința de constituire a noului Legislativ. Activista Maria Olaru l-a numit hoț, iar liderul PCRM nu s-a lăsat mai prejos și a numit-o bolnavă. 

Revenit după o pauză de mai mulți ani în fotoliul de deputat, Vladimir Voronin a spus că începe o nouă sesiune parlamentară cu mari așteptări.

„Vin cu speranțe, nu cu emoții. Am speranțe că în sfârșit o să înceapă o guvernare eficientă a acestui Parlament și a guvernării în întregime”, a declarat pentry TV8 Vladimir Voronin.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram