Termenul IT, adică tehnologia informației, a fost folosit pentru prima dată în 1958 într-un articol publicat în revista Harvard Business Review, în care autorii afirmau că: Noua tehnologie încă nu are un nume bine stabilit, noi o vom denumi „tehnologia informației”.

Pentru mulți dintre noi IT înseamnă doar tot ce este legat de computere, site-uri și aplicații pentru smartphone. Însă această industrie de fapt are un rol foarte important în dezvoltarea economiei și a societății moderne.

Ce este IT-ul? O industrie despre care se știe aparent mult dar de fapt suntem siguri că mulți dintre noi nu cunoaștem aproape nimic. În ediția de astăzi a emisiunii I Like IT, vă povestim un pic despre importanța acestei industrii în viața noastră și despre cum funcționează o companie IT în Republica Moldova.

Acest produs media este realizat cu suportul companiei Best4u International.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!