/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/VIDEO/ I Like IT – Ediția 4. Importanța sectorului IT

26 iulie 2021, ora 18:03

Termenul IT, adică tehnologia informației, a fost folosit pentru prima dată în 1958 într-un articol publicat în revista Harvard Business Review, în care autorii afirmau că: Noua tehnologie încă nu are un nume bine stabilit, noi o vom denumi „tehnologia informației”.

Pentru mulți dintre noi IT înseamnă doar tot ce este legat de computere, site-uri și aplicații pentru smartphone. Însă această industrie de fapt are un rol foarte important în dezvoltarea economiei și a societății moderne.

Ce este IT-ul? O industrie despre care se știe aparent mult dar de fapt suntem siguri că mulți dintre noi nu cunoaștem aproape nimic. În ediția de astăzi a emisiunii I Like IT, vă povestim un pic despre importanța acestei industrii în viața noastră și despre cum funcționează o companie IT în Republica Moldova.

Acest produs media este realizat cu suportul companiei Best4u International.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram