/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

/VIDEO/ Igor Grosu, înainte de ședința de constituire a Legislativului, spune când vin vremurile bune

missing
26 iulie 2021, ora 10:02

Igor Grosu, președintele PAS, formațiunea care deține majoritatea parlamentară după alegerile din 11 iulie, susține că vremurile bune vor veni foarte curând. Acesta s-a referit și la zvonurile precum că el va deține funcția de președinte al Legislativului, menționând că deputații vor decide. Declarațiile au fost oferite reporterului TV8, înainte de ședința de constituire a Parlamentului.

„Sper că toți deputații după ce le-a mai trecut febra electorală vor înțelege că trebuie să ne punem pe treabă”, a declarat Grosu precizând că prioritățile noii majorități parlamentare sunt acelea pe care le-au promovat și în campania electorală.

Cât privește când vor începe vremurile bune, Grosu a spus „foarte curând, din 1 octombrie”. Politicianul a precizat bani sunt atât în țară, dar vor aduce și din exterior: „pentru cei care au muncit și toată viața ne-au tratat în spitale, vom găsi”.

Acesta a mai ținut să spună că vor lupta cu corupția „care nimănui nu-i trebuie, care ne mănâncă de pe picioare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram