/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Test Drive: Noul Aston Martin DBS Superleggera Volante

missing
26 iulie 2021, ora 15:50

În primăvara acestui an am primit un email de la Aston Martin București. Era vorba despre o invitație de a conduce două modele, unul dintre care era noul DBS Superleggera Volante – unul din puținele gran turismo-uri cu motor V12 rămase în producție.

Sigur că nu puteam refuza oferta asta! Prin urmare, am urcat în mașină și am pornit la drum împreună cu echipa. Urma să ridic mașina de la sediul Aston Martin București, acolo unde, înainte de a pleca la drum, am discutat cu unul dintre băieții care a avut grijă să îmi explice ce model special urma să conduc.

Citeşte test drive-ul complet împreună cu o galerie foto, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram