Trei bărbați din raionul Telenești au fost reținuți de oamenii legii fiind bănuiți că în ultimii trei ani au furat accesorii în valoare de două milioane de lei din 24 de automobile de marca „BMW”. Suspecții au vârstele cuprinse între 22 și 30 de ani, iar anterior au fost judecați pentru comiterea unor infracțiuni similare. 

Activitatea grupării infracționale din care fac parte bănuiții a fost monitorizată de către forțele de ordine timp de șapte luni. Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în preajmă.

Totodată, oamenii legii au stabilit că activitatea acestora era bine determinată, fiecare membru al grupării criminale având rolul său în comiterea infracțiunii. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile bărbaților au fost depistate și ridicate bunurile sustrase de la mijloacele de transport, care ulterior urmau a fi comercializate.

Bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt în proporții mari, care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la cinci la zece ani.

Polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea învinuiților și stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!