/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 814: Teroare la Harkov și noi explozii în Crimeea. Zelenski: Am trecut la contraofensivă

Tragedie la Telenești. Un bărbat de 80 de ani a murit strivit de propriul automobil

missing
27 iulie 2021, ora 08:54

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit, după ce a fost strivit de propriul automobil. Tragedia a avut loc luni, 26 iulie, în jurul orei 20:30, în localitatea Bănești din raionul Telenești.

Oamenii legii au fost alertați de către soția victimei. La fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul repara în curtea casei la automobilul personal de model VAZ-2104, care, la un moment dat, a căzut de pe cric asupra lui.

Din cauza leziunilor primite, bărbatul a decedat până la sosirea ambulanței. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram