Deputatul PAS Vladimir Bolea rămâne în Parlament. La președinția cărei comisii pretinde

28 iulie 2021, ora 10:03

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Vladimir Bolea spune că nu se va regăsi în noul Guvern, dar cel mai probabil va candida la funcția de președinte al Comisiei parlamentare agricultură şi industrie alimentară. 

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, alesul poporului a precizat că va rămâne să lucreze Parlament și că o decizie în acest sens a fost deja luată în cadrul partidului.

„Eu am fost timp de doi ani vicepreședinte al Comisiei agricultură şi industrie alimentară și am avut proiecte de legi bune privind modificarea sistemului fiscal, acordarea ajutoarelor fermierilor, vânzări”, a spus Vasile Bolea.

În legislatura precedentă, Comisia agricultură şi industrie alimentară era condusă de către deputatul socialist, în prezent legislator din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BeCS), Radu Mudreac, iar printre membri se regăseau un alt deputat de la BeCS Corneliu Furculiță și deputatul Ilan Șor.

Joi urmează să aibă loc ședința Parlamentului la care se vor constitui fracțiunile și se vor alege organele de conducere.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram