Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Vladimir Bolea spune că nu se va regăsi în noul Guvern, dar cel mai probabil va candida la funcția de președinte al Comisiei parlamentare agricultură şi industrie alimentară. 

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, alesul poporului a precizat că va rămâne să lucreze Parlament și că o decizie în acest sens a fost deja luată în cadrul partidului.

„Eu am fost timp de doi ani vicepreședinte al Comisiei agricultură şi industrie alimentară și am avut proiecte de legi bune privind modificarea sistemului fiscal, acordarea ajutoarelor fermierilor, vânzări”, a spus Vasile Bolea.

În legislatura precedentă, Comisia agricultură şi industrie alimentară era condusă de către deputatul socialist, în prezent legislator din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BeCS), Radu Mudreac, iar printre membri se regăseau un alt deputat de la BeCS Corneliu Furculiță și deputatul Ilan Șor.

Joi urmează să aibă loc ședința Parlamentului la care se vor constitui fracțiunile și se vor alege organele de conducere.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!